Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Animacija

Tokom ljetnjih mjeseci uljepašaćemo i upotpuniti vaš boravak uz raznovrsni program našeg animacijskog tima. U okviru hotela radi Kids` klub u potpunosti opremljen za bezbjednu igru vaših mališana uz stalni nadzor našeg stručnog osoblja.


Sport

Svakodnevna vježba, trčanje uz more ili plivanje podmlađuje i koristi našem tijelu. Imate li razvijenu ovu zdravu naviku koju ne želite prekinuti niti u vrijeme odmora, možemo vam ponuditi brojne sportske aktivnosti, a na vaš zatjev možemo organizovati različite, specijalističke ekskurzije.


Organizacija banketa

Želite da obilježite neki poseban događaj, organizujete banket ili koktel, stojimo vam na raspolaganju. Bilo da je vaša ideja da organizujete susret na otvorenom ili u okviru hotela, na obali ili na prostoru oko bazena, naš F&B menadžer če vam pposvetiti svu potrebnu pažnju i učiniti vaš skup neprocenjivim. Detalje možete saznati putem mail-a rivierahotel@t-com.me ili telefona +382 31 356 002.


Room servis

Ukoliko želite da vam piće ili lagani obrok bude poslužen u sobi na raspolaganju vam je nas room-servis u intervalu od 08:00 do 23:00 časova.


Brod i autobus

Ukoliko želite da uživate u vožnji brodom do Herceg Novog i Igala, možete koristiti redovnu brodsku liniju koja je organizovana od hotela. Za posetu obližnjem Herceg Novom moćete koristiti i autobus koji saobraća nekoliko puta dnevno.

Za više detalja i red vožnje broda i autobusa molimo vas da se raspitate na recepciji na broj telefona +382 31 356 000 ili +382 31 356 001.