Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Plava zastavica za Kraljičinu plažu

Hotelska plaža je jedna od najljepših na ovom dijelu crnogorske obale i s razlogom nosi ime Royal Beach. Godinama je nosilac Plave zastavice koju dodeljuje Foundation for Environmental Education i pravo je mjesto za porodični odmor, te romantične trenutke u dvoje. Za one slobodnog duha u ponudi je i jedina nudistička plaža u zalivu.

Plaža je mjestimično pjeskovita, a dijelom je čine sitni oblutci. Pojedini dijelovi su betonirani. Plaža je uređena po visokim standardima i obezbijeđuje dovoljan privatni prostor svakom pojedinačnom gostu. Korišćenje suncobrana, ležaljki, pedalina i kajaka dodatno se naplaćuje. La Cart Restoran "The Pearl" na hotelskoj plaži pružiće vam u svakom trenutku osveženje.

More je čisto, toplo i bezbjedno.


Tirkizni odsjaj ljeta

Opušteno leškarenje pod suncobranom u udobnoj ležaljci uz omiljenu knjigu, diskretna muzika iz našeg "Red bar-a", tirkisni odsjaj sa površine bazena koji vam povremeno pređe preko lica, lenji pogled na plavetnilo mora ispred vas. Draga osoba pored vas i omiljeno osvežavajuće piće. Šta još možete očekivati od odmora? Naš bazen je osmišljen da vam puži potpuno uživanje i toku dana i večeri kada se pretvara u mjesto osmisljenih zabavnih programa.