Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Biser Bokokotorskog zaliva

Riviera Resort Hotel se nalazi na samoj obali kristalno čistog mora u prelijepom, mirnom i romantičnom primorskom mjestu Njivice, u Crnoj Gori. Smješten je blizu ulaza u Boku Kotorsku, najljepši zaliv Mediterana i najjužniji fjord Evrope, naspram šestovjekovnog grada Herceg Novog. Spoj elegancije koju pruža hotel sa 4 zvjezdice, visok kvalitet usluga i ljupkost prirodnog ambijenta čini Riviera Resort Hotel pravim biserom Boke Kotorske.

Hotel je utonuo u bujni i živopisni park. Smešten između morske obale i podnožja brda Kobila, na mjestu gdje se mješaju morski vazduh i opojni mirisi mediteranskog rastinja, osjećate se kao u vazdušnoj banji. Uživanje u posmatranju izlaska sunca ili mjeseca je privilegija boravka u našem hotelu. Plavo more, galebovi, ribari i predivna panorama - ono je o čemu obično samo maštate. Ovdje, u Riviera Resort Hotelu sve to postaje ostvarljiv san.

Iz hotela se pruža predivan pogled na Herceg Novi, grad koji postoji više od šest vijekova, na dramatične visove Orjena koji natkriljuju more, na veći deo Bokokotorskog zaliva koji je dio svjetske prirodne baštine i u daljini na Lovćen, vrh koji je kroz istoriju bio nezaobilazni crnogorski simbol.

Prvi jutarnji zraci sunca u Boki obasjavaju 700 metara dugu Kraljičinu plažu koja nosi "Plavu zastavicu" i ponos je našeg hotela. Mnogi su nas prepoznali kao dobre domaćine, koji su umjeli da prirodni potencijal ambijenta upotpune osmišljenim pristupom turizmu i da boravak našim gostima učine prijatnim i nadasve nezaboravnim.

Blizina aerodroma Dubrovnik (26km) i Tivat (22km), kao i pristupačnost turističkim atrakcijama u Crnoj Gori i Hrvatskoj, poput Herceg Novog, Perasta, Kotora, Dubrovnika (CRO) i drugih čini nas posebno zanimljivim.

Dobrodošli, neka vaš san počne da se ostvaruje!