Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Mislite na uspjeh, mi mislimo na ostalo!

Želite da organizujete seminar, konferenciju, poslovni skup ili predavanje sigurni smo da vam i u tome moćemo pomoći. Hotel kongresnu salu kapaciteta do 160 sjedišta u kino stilu. Kompletna audio i vizuelna oprema može biti na raspolaganju, a njihovo instaliranje se dogovara neposredno sa našom službom. Budite slobodni da zatražite svaku detaljnu informaciju koja vam je potreba. Prednost naše kongresne sale je njena mobilnost. Vrlo brzo se može prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima. Sala je izdvojena i obezbediće vam potpuni mir potreban za ozbiljan poslovni poduhvat.

Iz kongresnu salu se nalazi i aperitiv bar sa malom terasom. Radi od 07:00-23:00 h i sa lakoćom može servisirati vaš poslovni skup.

Kada su u pitanju organizacije ovakvih skupova, Riviera Resort Hotel u ponudi ima Specijalni paketi za hotelske goste, kao i one koji nisu gosti hotela. Gostima koji dolaze kolima obezbijeđen je besplatan parking, a postoji i opcija dnevnog najma sale u skladu sa vašim potrebama.

Za detaljnije informacije i rezervacije molimo da nas kontaktirate posredstvom rivierahotel@t-com.me ili telefona +382 31 356 002