Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Specijalni porodični paketi

Riviera Resort Hotel radi tokom cijele godine. Vjerujemo je odmor vrijeme okupljanja porodice, vrijeme koje ćete u potpunosti posvetiti jedni drugima i nadoknaditi sve one propuštene trenutke koje savremeni životni ritam uzima. To je i razlog što smo pored smještaja i cijena po različitim tipovima soba, pripremili posebne pakete za porodice. Za sve informacije i detalje molimo goste da direktno kontaktiraju službu rezervacija rivierahotel@t-com.me.

News img

Vjenčanje na obali mora

Riviera Resort Hotel je u potpunosti opremljen da vam izađe u susret u organizovanje specijalnih događaja koji zauzimaju posebno mjesto u vašem poslovnom ili privatnom životu. Organizovanje banketa poput rođendanskih proslava, godišnjica ili vjenčanja za nas će predstavljati zadovoljstvo, a vama će svakako ostaviti nezaboravnu uspomenu. U ovu ponudu može biti uključen i hotelski smještaj, naravno u skladu sa vašim potrebama ili potrebama vaših gostiju. Za sve informacije i detalje molimo vas da kontaktiraze službu rezervacija rivierahotel@t-com.me.

News img

Transferi prema vašim potrebama

Naša usluga može početi i prije nego što ste stupili u Riviera Resort Hotel. Filozofija našeg tima se temelji na činjenici da odmor počinje onog trenutka kada ste prešli prag vašeg doma. Zato nam je i želja da vam to vrijeme učinimo što prijatnijim. Hotelska služba rezervacija rado će vam asistirati u organizovanju transfera od aerodroma do hotela i obrnuto. Za organizaciju i cijene molimo vas da se obratite na tel +382 31 356 002 ili putem mail-a rivierahotel@t-com.me.

News img