Preuzmite brošuru Riviera Hotel Resort u PDF formatu Download

Da biste pregledali brošuru potreban vam je program Adobe® Reader koji može da se preuzme besplatno. Kliknite na ikonu ispod za preuzimanje.

Mediteran sa evropskim šmekom

Boraveći u Rivieri Resort Hotelu shvatićete zašto je mediteranska kuhinja u vrhu evropskog kulinarstva. Uvijek svježa, sa dominantnom notom mora i mediteranskih začina uz diskretni evropski šarm, naša hrana će vam pričiniti pravo zadovoljstvo, bilo da boravite u glavnom hotelskom restoranu sa sjajnim izborom "buffet style" obroka ili u A la cart restoranu na samoj obali mora.

Uživanju u hrani i piću možete se prepustiti u:


Red Bar

Red Bar se nalazi na terasi pored otvorenog bazena, sa pogledom na Bokokotorski zaliv. Gostima je dostupan veliki izbor pića, uključujući i omamljujuću paletu koktela. To je mjesto gdje možete uživati u dnevnim i večernjim animacionim programima koji će vas iznenađivati iz večeri u veče svojom različitošću. Tokom dana u ponudi je i Light Snack sa raznovrsnim izborom sendviča, hamburgera i salata. Radno vrijeme 10:00-01:00.


Glavni Restoran

Glavni hotelski restoran sa terasom je kapaciteta 350 sjedišta. U njemu se služe doručak i večera po principu švedskog stola. Pogled iz restorana je sa tri strane otvoren prema moru tako da nerijetko izgubite osjećaj da se nalazite u zatvorenom rpsotru. Mediteranska kuhinja i ovdje dominira, ali tokom ljetnje sezone naši kuvari neće izbeći priliku da vas iznenade specijalnim tematskim večerima. Doručak se služi od 07:00 do 10:30, ručak od 12:00 do 14:30, a večera od 19:00 do 21:30 časova.


A La Cart Restoran "The Pearl"

A la cart Restoran "The Pearl" se doslovce nalazi na hotelskoj plaži. Doručak i ručak su po principu fast food-a gdje gosti mogu svakok dana mogu naručiti salate, pizze i naravno, kada je ovo podneblje u pitanju, nezaobilazna jela sa roštilja. U ponudi je i veliki izbor koktela i jela. Radno vrijeme restorana je od 10:00-18:00 časova.


Aperitiv Bar

Aperitiv bar nalazi se iznad recepcije i na njegovoj terasi možete potražiti predah od dnevnih aktivnosti, pravo mjesto za brzu kafu, dogovor sa društvom o daljem toku vašeg dana... Svakodnevno je dostupan gostima od 07:00-23:00 časova.